F.o.m. Fredag 19.04 kjører vi ut maten, en oppdatert meny vil snart være på plass. Inntil videre kan hjemkjøring bestilles ved direkte oppringing til restauranten eller www.just-eat.no

30.

Lam do Piaza

Lammekjøtt tilsatt 2 typer løk, tomater, urter og kryder

kr

199

31.

Lam Rogan Josh

Saftige terninger fra ytrefilet av lam stuet i en gryte med forskjellige krydder.
En spesialitet fra Kashmir.

kr

199

32.

Lam Palak

Saftige terninger fra ytrefilet av lam kokt i spinat og tomatsaus.

kr

199

33.

Lam Passanda Korma

Saftige og møre biter av lam ytrefilet kokt i en kokos og cashewnøttesaus med kokkens spesial krydder.

kr

199

34.

Lam Tikka Masala

Grillede biter av ytrefilet av lam tilberedes i fyldig og aromatisk kokos og kryddersaus med paprika.

kr

199

35.

Lam Karahi

Marinerte terninger fra ytrefilet av lam tilberedes med fersk hvitløk, tomat, ingefær, løk og sesongens grønnsaker.

kr

199

36.

Lam Bhuna

Marinert ytrefilet av lam tilberedesmed fersk hvitløk, tomat, ingefær, løk og rødvin.  For HVITLØKSELSKERE.

kr

199

37.

Hyderabadi Lam

Hel lammelår marinert og fyit med fersk hvitløk, koriander, urter og nøtter. NB! min 5 pers og må bestilles 2 dager i forveien.

kr

298 – per pers